25/06/2024
SOCIETATE

Atmosferă plină de emoție și entuziasm, în prima zi a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023 – Ediția Aniversară

Spread the love

Într-o sală încărcată de energie, privirile spectatorilor au fost ațintite către artiști de excepție, iar șlagărele lor au captivat atenția tuturor celor prezenți. Muzica și emoțiile s-au unit într-un dans fermecător, oferind publicului un spectacol memorabil.

„Este un moment deosebit în istoria noastră culturală. Astăzi ne unim pentru a celebra, nu doar 60 de ani de la debutul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ci și pentru a cinsti dedicarea neobosită a celor care au făcut posibil acest eveniment, de-a lungul timpului. Început ca un vis îndrăzneț care a crescut, prin decenii de pasiune și devotament, fiecare notă muzicală cântată pe scena festivalului s-a întipărit în sufletele noastre și a unit comunitățile într-o armonie inegalabilă. Astăzi, pe scena Festivalului Mamaia răsună, din nou, acele voci excepționale care au scris istoria muzicii românești, trezind emoție pură și amintind de momentele de bucurie și inspirație pe care le-am trăit împreună. Față de această importantă moștenire culturală care transcede timpul, față de valorile și identitatea noastră artistică, avem datoria de a reînnoda istoria și a reda României strălucirea acestui festival. Mă angajez ferm, împreună cu echipa mea, să ducem mai departe această tradiție și sper din toată inima, ca la următoarea ediție, Teatrul de Vară Mamaia să fie gazda acestui minunat eveniment. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la construirea acestui festival de la temelii, precum și tuturor celor care continuă să depună eforturi pentru a păstra această tradiție vie. Acolo unde există voință și determinare, unde se pune pasiune și profesionalism, se poate realiza orice. Iată, astăzi suntem martorii acestui eveniment de referință națională, cu un impact cultural durabil! Vă doresc tuturor să vă bucurați, din plin, de aceste trei zile speciale!” a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Acesta a fost doar începutul festivalului, dar ne așteaptă încă două seri magice, pline de surprize și momente de neuitat.

Sâmbătă vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu. Începând cu ora 19:00 vor urca pe scenă următorii artiști:

* Gabriel Cotabiță

* Corina Chiriac

* Aurelian Temișan

* Dani Ionescu

* Anca Florescu

* Jazzy Jo

* Anca Țurcașiu

* Recitaluri

* Proconsul

* Cargo

Vă așteptăm cu nerăbdare și în această seară să ne bucurăm împreună de toate poveștile muzicale ce urmează să prindă viață pe scena din Piața Perla din Mamaia. Porțile pentru spectatori se deschid, în această seară, la ora 18:00. Vă invităm să continuăm să trăim farmecul festivalului într-un dans al luminilor și al sunetelor care ne vor purta către noi aventuri muzicale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *