13/07/2024
SOCIETATE

Programul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară – 60 de ani. Vor fi RESTRICȚII de circulație

Spread the love

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia – 60  va aduce pe scena din Piațeta Perla din Mamaia cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, de vineri, 25 august, până duminică, 27 august. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, va fi transmis în direct pe Magic TV și TVR2.

București, 23 august 2023 – Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prezintă Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 60,o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.

Vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, vor cânta Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida (recitaluri). Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Constănțeni și turiști deopotrivă sunt așteptați între 25 și 27 august la cel mai așteptat eveniment din acestui sfârșit de săptămână – ediția aniversară a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023. Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Loredana, Gabriel Cotabiță, Horia Moculescu, Carmen Trandafir și multe alte nume sonore ale muzicii ușoare românești vor face din nou senzație pe scena special amenajată în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Pentru organizarea acestui eveniment în condiții de siguranță atât pentru participanți, cât și pentru conducătorii auto se impun câteva restricții de circulație. Astfel, în perioada 25.08.2023, ora 06:00 – 28.08.2023, ora 00:00 se restricționează accesul auto de la Hotel Del Mar până la aleea de Acces Faleză 1. De asemenea, se interzice circulația, oprirea și staționarea auto în perimetrul restricționat pentru mașinile care nu aparțin organizatorului cu excepția autovehiculelor persoanelor cazate la Hotel Mihaela, Hotel Select și Hotel Del Mar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *