13/07/2024
SOCIETATE

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța: Larisa Calo anunță „Ghetoul poeziei” 

Spread the love

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, cu sediul pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 104 A, organizează Miercuri, 25 octombrie 2023, ora 18:00, în Aula Bibliotecii, lansareacărții scriitoarei Larisa Calo, „Ghetoul poeziei” (Editura Colorama, 2023).

 Larisa Calo a debutat în anul 2022, cu volumul de poezii „Cine-mi va salva poezia”, cu traducere în limba italiană, „Chi salverà la mía poesía”, semnată de Lucica Bianchi și Pietro Bianchi și distins cu Premiul „Giovani Promesse”, în cadrul evenimentului „Elogio alla latinità. Dai romani ai romeni”, care s-a desfășurat în prestigioasa Sală Capitulară a Senatului Italiei, la 1 decembrie 2022.

 «Conceput în două secțiuni inegale: „Conexiuni”, cu un conținut de 26 poezii și „Incognito”, cu un conținut de 24 poezii, însoțite de planșe grafice inedite, create de artistul Harcea Pacea, cel care semnează și conceptul copertei, volumul este o  emanație de energie, de vibrație înaltă, luminoasă și atractivă, textele fiind atent concepute, cu precizie și meticulozitate, așa încât fiecare cuvânt să exprime exact ceea ce a fost proiectat să dezvolte.» (Mihaela Meravei)

 Cartea va fi prezentată de către poeta Mihaela Meravei, membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor și de către prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța.

 Lansarea cărții se va încheia cu o sesiune de autografe pe care le va acorda autoarea, Larisa Calo.

 Evenimentele culturale organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției, cât şi pe pagina de Facebook a bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *