13/07/2024
SOCIETATE

A început etapa de vot public pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia

Spread the love

Stațiunea Mamaia își va găsi în curând identitatea vizuală! Ieri a început etapa de vot public pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia. În urma votului juriului de specialiști a existat egalitate de punctaj pentru ultimele poziții din clasament, de aceea în loc de 10 propuneri în etapa de vot public, intră 11 propuneri selectate de juriu. Propunerile pot fi votate de public pe site-ul  https://concurslogomamaia.ro/ până pe 4 martie.

Totodată, lucrările vor intra în runda a doua de jurizare, urmând criteriile: 1. exprimarea brandului (40%); 2. impact (40%); 3. portabilitate (20%).

“Cele 11 variante deschise votului public au fost alese individual de membrii juriului în baza unui punctaj și a unei evaluări atente. Aceste propuneri reprezintă o diversitate interesantă de idei și direcții și sunt convins că unele dintre ele pot aduce o reală valoare brandului Mamaia pe poziționarea stațiune de distracție care se adresează celor cu spirit tânăr”, a declarat Felix Tătaru, expert comunicare, Președinte Institutul pentru Orașe Vizionare, Membru în Consiliul de Brand Turistic Național.

În etapa a treia a concursului, cele 3 propuneri finaliste vor putea fi îmbunătățite pe baza feedback-ului juriului.

Concursul reprezintă o rampă de lansare atât pentru freelanceri, cât și pentru companiile care poate, se află la început de drum. Îi invităm pe toți utilizatorii din mediul online să voteze propunerea care le atrage cel mai mult atenția. Echipa OMD Mamaia Constanța urmează să aleagă varianta de logo și slogan câștigătoare, iar cel sau cea aflat(ă) pe primul loc va avea ca sarcină și crearea unui manual de brand”, a susținut George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Concursul face parte din activitățile organizației pentru crearea unei identități de brand a stațiunii Mamaia, a început în luna decembrie 2023 și se va încheia anul acesta în luna martie.

Înființată în primăvara anului trecut, asociația își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *