13/07/2024
SOCIETATE

Seară de lectură la Constanța: Dezbatere despre provocările vremurilor contemporane

Spread the love

Miercuri,  21 februarie, ora 18.oo, Asociația KULTurale vă invită la cea de-a 2-a ediție din anul acesta a serilor de lectură și dialog. Scriitorul constănțean George C. Dumitru va aduce în fata publicului trei  din cărțile sale apărute la edituri prestigioase din România-  romanul „…și toate zilele de azi”,  Editura Humanitas, volumul de proză scurtă „Fericire”,, Editura Polirom,  și romanul „Rupturi” Editura Polirom.

Prin intermediul povestirilor și romanelor lui George C. Dumitru vom pătrunde în actualitatea românească, cea a grijilor de zi cu zi, a dificultăților din cuplu, a copiilor tributari tehnologiei digitale, rețelelor de socializare și a multor altor „maniere” de a trăi o realitate în continuă schimbare, transformare și acaparare a omului contemporan. Evenimentul este prezentat de poetele Iulia Pană și Amelia Stănescu.

Constănțenii sunt așteptați la o lectură, un dialog și o sesiune de autografe  cu George C. Dumitru miercuri,  21 februarie, la clubul Doors din Constanța. Intrarea este liberă. Rezervări la tel : 0766 057 078.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *