25/06/2024
SOCIETATE

Evenimentul de la Constanța care va stârni nostalgii: DACIA CLASIC, în Piața Ovidiu

Spread the love

A 16-a ediție a evenimentului Dacia Clasic va avea loc la Constanța pe 15 iunie. Ediția din acest an va reuni proprietari și pasionați ai secției Dacia Clasic din întreaga țară, oferind publicului ocazia unică de a admira modele rare și perfect restaurate. Evenimentul se va desfășura în Piața Ovidiu în intervalul orar 15:30 – 18:00. Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, cu sprijinul Primăriei Constanța. Participanții și vizitatorii vor avea ocazia să participe la diverse activități și momente speciale, inclusiv:

•Expoziție de automobile Dacia de colecție, de la primele modele produse în anii ’60 până la modele mai exotice sau unice.

•Parada vehiculelor clasice pe străzile municipiului Constanța, ce va avea loc sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 14:00.

•Discuții, prezentări și sesiuni de fotografii cu proprietarii mașinilor expuse.

•Prezentarea unor modele emblematice cum ar fi: Dacia 1410 Sport, Dacia 1300 cu serie de șasiu 00002, ce reprezintă cea mai veche Dacia 1300, Dacia Nova, și Dacia 2000, ce a aparținut lui Nicolae Ceaușescu și care, în momentul de față, se află într-o colecție privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *