13/07/2024
SOCIETATE

OMD Mamaia, pregătită pentru sezonul estival 2024. „Perioada de „înscrieri timpurii” a avut un mare succes, deoarece reducerile au fost semnificative”

Spread the love

Luna mai este aproape de final iar comercianții de pe litoralul românesc pun la punct ultimele detalii pentru noul sezon de vacanțe. Chiar dacă turiștii nu se înghesuie deocamdată în stațiuni, multe afaceri deja și-au deschis porțile. Astfel, foarte multe tarabe și supermarketuri sunt deja pregătite să primească clienți, dar îi întâmpină cu prețuri piperate.

Potrivit președintelui OMD Mamaia, George Măndilă, stațiunea, una foarte mare și compactă, se pretează la toate buzunarele:

„Prețurile în stațiunea Mamaia urmăresc evoluția prețurilor din întreaga țară. Ele depind de inflație, de cursul valutar uneori, de evoluția salarizării din piața muncii și de prețul mărfurilor folosite în industria ospitalității. Mamaia este o stațiune foarte mare, compactă, de peste 30.000 locuri de cazare. Avem cazare de la 2 stele la 5 stele. La fel și restaurantele și fast-food-urile. Cu alte cuvinte, suntem o stațiune pentru toate buzunarele, în funcție de zonă. Pachetele turistice, chiar și cele cu all-inclusive, sunt calibrate de către hotelieri pentru a fi competitive pe piața internă. Oricum perioada de „înscrieri timpurii” a avut un mare succes, deoarece reducerile au fost semnificative. Din acest punct de vedere, ne așteptăm la un sezon bun”, a spus Măndilă, pentru CONSTANȚA VECHE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *